Savonia blogeissa banneri

Ajankohtaista

Julkaistu: 24.5.2018

Klikkaa otsikkoa saadaksesi lisätietoja.

3d
Julkaistu: 23.5.2018

Miten 3D-tulostusta voi hyödyntää medikaalipuolen sovelluksissa? Hammas-, suu- ja leukaluukirurgiaan liittyvät esimerkit ovat yleisimpiä, ja 3D-tulostuksen käytöstä näillä aloilla löytyy kokemusta suomalaisistakin sairaaloista. Yleisesti ottaen 3D-tulostuksen käyttö Suomen sairaaloissa ei vielä ole arkipäivää

Tapahtumat

28
05.2018

Yritykset ja kehittämisorganisaatiot - tervetuloa vaikuttamaan elintarvikealan kehittämiseen! Iltapäivän ohjelmassa yrityspuheenvuoroja ja kehittämistyöpajoja.

08
06.2018

IoT, tietoturva ja GDPR - ajankohtaisia aiheita kaikki. Tulu kuulolle maksuttomaan seminaariin Opistotielle!

11
06.2018

Tule mukaan kuulemaan, mitä rahoitusmahdollisuuksia EU tarjoaa ja millaisia kokemuksia yrityksillä on eri rahoitusmuodoista. Mukana oppeja ja konkreettisia esimerkkejä onnistumisista sekä kokemuksen ääntä parhaista käytännöistä.

Savonia somessa

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr