Savonia blogeissa banneri

Ajankohtaista

Julkaistu: 21.3.2018

Tilaratkaisut ovat merkittävä osa pedagogiikkaa, ja parhaillaan opiskelijoilla, työntekijöillä ja alueen yrityksillä on mahdollisuus vaikuttaa Savonian tulevan kampuksen ratkaisuihin.

Julkaistu: 20.3.2018

Tämän vuoden alussa työni digiloikkasivat, kun muutimme perheeni kanssa pariksi kuukaudeksi ulkomaille. Mitkä olivat onnistumisen kokemuksia etäällä opettaessa? Entä ne vähemmän onnistuneet?

Julkaistu: 14.3.2018

Ovet korkeakoulu­un voivat avautua monella tavalla. Jos hakijalla on jo muuta koulutusta ja työn kautta hankittua osaamista, yksi oiva väylä on valintakurssi. Mutta mikä ihme on valintakurssi?

Julkaistu: 13.3.2018

Ammattikorkeakoulujen yhteishaku käynnistyy 14.3. ja kestää 28.3 saakka. Savoniassa on haussa yhteensä 41 eri tutkintoon johtavaa amk- ja ylempää amk-koulutusta. 

Tapahtumat

22
03.2018

Tämä koulutus on sopiva sinulle, jos hallitset Google Analyticsin perusteet, mutta haluat oppia lisää analytiikan hyödyntämisestä.

10
04.2018

Koetko haasteita sosiaalisen median kampanjoissa? Pohditko, miten some-kampanjan hyötyä voisi mitata? Neliosaisessa Somekampanja-työpajassa saat käytännön opastusta ja vinkkejä kampanjointiin.

13
04.2018

Kaksipäiväinen startup-tapahtuma Tahkolla. Tavoitteena parantaa startup-yritysten kehittymismahdollisuuksia Kuopion alueella sekä lisätä alueen kiinnostavuutta uuden liiketoiminnan kasvattamisessa. Savonian koulutus- ja liiketoimintapalvelut ovat menossa mukana.

16
04.2018

Seminaarin tarkoituksena on koota yhteen alueen drone-osaajat ja drone-toiminnasta kiinnostuneet yritykset, viranomaistahot sekä oppilaitokset. Tule mukaan!

18
04.2018

Tule kuulemaan mm. laserhitsauksen mahdollisuuksista PK-yrityksissä sekä kokeilemaan nykyaikaisia 3D-työkaluja.

Savonia somessa

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr