Olet täällä

Englanninkieliset tutkinto-ohjelmat

Savonia tarjoaa kevään 2019 haussa neljä englanninkielistä amk-tason koulutusta ja yhden ylemmän amk-tason koulutuksen. Katso tarkemmat tiedot koulutuksista ja valintaperusteista ja tee valintasi!

Suomalaisen tutkinnon (esim. lukio, ammatillinen perustutkinto) suorittaneet voivat hakea koulutuksiin maaliskuun yhteishaussa ajalla 20.3.-3.4.2019. Ulkomaalaisen tutkinnon suorittaneet (upper secondary education) hakevat tammikuun yhteishaussa ajalla 9.-23.1.2019.

Miksi opiskella amk-tutkinto englanniksi?

Erittäin hyvä kysymys, johon jokaisella on omat vastauksensa. Alla englanniksi muutamia ehdotuksia, mutta päätä itse ja rakenna sinun tulevaisuuttasi tukeva opintopolku Savoniassa!

#1. Live today and boost your English skills in an international atmosphere
#2. Study with ambitious and inspiring people all over the world
#3. Get real life experience that makes you ready for your international career

Huomaathan, että koulutukseen hakiessa kielitaitosi ei tarvitse olla täydellinen, kohtuullinenkin taso riittää. Opintojen myötä kielitaitosi kyllä kohenee!

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube