Olet täällä

Englanninkieliset tutkinto-ohjelmat

Savonia tarjoaa vuoden 2017 haussa kaksi englanninkielistä amk-tason koulutusta. Alla olevista linkeistä voit klikata lisätietoja koulutuksista.

Suomalaisen tutkinnon (esim. lukio, ammatillinen perustutkinto) suorittaneet voivat hakea koulutuksiin yhteishaussa 15.3.-5.4.2017. Ulkomaalaisen tutkinnon suorittaneet (upper secondary education) hakevat erillishaussa tammikuussa 2017.

Kevään 2017 yhteishaussa on tarjolla myös uusi Digital Health -ylempi AMK-tutkinto englannin kielellä. Huomaathan että tähän monialaiseen koulutukseen voit hakea useamman eri alan pohjakoulutuksella. Kaikki ylemmät AMK-koulutukset järjestetään monimuotototeutuksina, eli voit suorittaa ne vaikka töiden ohessa. 

Miksi opiskella amk-tutkinto englanniksi?

Erittäin hyvä kysymys, johon jokaisella on omat vastauksensa. Alla englanniksi muutamia ehdotuksia, mutta päätä itse ja rakenna sinun tulevaisuuttasi tukeva opintopolku Savoniassa!

#1. Live today and boost your English skills in an international atmosphere
#2. Live today and study with ambitious and inspiring people all over the world
#3. Live today and get real life experience that makes you ready for your international career

Huomaathan, että koulutukseen hakiessa kielitaitosi ei tarvitse olla täydellinen, kohtuullinenkin taso riittää. Opintojen myötä kielitaitosi kyllä kohenee!

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr