Olet täällä

Ilmoittautuminen ja opiskeluoikeus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen opintojaksolle ja polkuopintoihin tapahtuu koulutuskalenterin kautta ja päättyy yleensä noin kahta viikkoa ennen (ensimmäisen) opintojakson alkua. Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Joihinkin koulutuksiin voidaan vaatia hyväksytty tulos soveltuvuuskokeesta ennen opintojen aloittamista.

Opiskelupaikkoja on rajoitetusti. Mikäli paikat ovat ilmoittautumishetkellä täynnä, voi mahdollisesti vapautuvaa paikkaa varten ilmoittautua jonotuslistalle. Jonotuslista muodostuu myös ilmoittautumisjärjestyksessä ja järjestelmä ilmoittaa automaattisesti vapautuneesta paikasta s-postilla. Vapautunut paikka on vahvistettava järjestelmän ilmoittaman määräajan puitteissa.

Huom! Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää antamaasi s-postiosoitteesi automaattiviestejä. Varmista, että annat osoitteesi oikein ja tarkista myös roskapostikansio, jos et saa viestiä ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen syksyllä 2018 alkaviin polkuopintoihin alkaa ke 1.8.2018 klo 9.00 ja päättyy 12.8.2018 klo 24.00.

Syksyn opintotarjonta löytyy koulutuskalenterista.

Jos sinulla on maksamattomia opintomaksuja Savonia-ammattikorkeakouluun, et voi ilmoittautua uusille opintojaksoille ennen niiden maksamista.

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voit perua maksutta ilmoittautumisajan kuluessa sähköpostitse: avoin.amk(at)savonia.fi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvasta perumisesta tai peruuttamatta jättämisestä veloitetaan koko opintojakson tai -kokonaisuuden maksu.

Opiskeluoikeus

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijana saat ajallisesti ja sisällöllisesti määritellyn opinto-oikeuden Savonia-ammattikorkeakouluun. Ilmoitus opinto-oikeudesta sekä opiskelun aloittamiseen liittyvät ohjeet postitetaan hyväksytyille opiskelijoille noin viikko ennen koulutuksen alkamista.
 

Jos opinnot keskeytyvät

Mikäli olet saanut ja vahvistanut opiskeluoikeuden ja keskeytät opinnot, pitää sinun ilmoittaa siitä kirjallisesti avoimen ammattikorkeakoulun yhteyshenkilölle. Laskutettuja tai maksettuja opintomaksuja ei palauteta, ellei kyseessä ole sairaustapauksesta johtuva keskeytys, jolloin on esitettävä lääkärintodistus avoimen ammattikorkeakoulun yhteyshenkilölle.
 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube