Olet täällä

Opintomaksut

Opiskelu avoimessa ammattikorkeakoulussa on maksullista. Nämä hinnat ovat voimassa 1.8.2015 alkaen.

Opintojaksokohtainen maksu

Opintojaksokohtainen maksu määräytyy opintojakson laajuuden mukaisesti: 1 op = 15 euroa, eli esim. 3 opintopisteen laajuisen opintojakson maksu on 45 euroa.

Vuosimaksu

Vuosimaksu on 250 euroa. Maksu on voimassa 12 kuukautta ensimmäisen opintojakson alkamispäivästä. Vuosimaksulla voi opiskella rajattomasti ryhmiin integroituja opintojaksoja. Myös polkuopintojen (60 op) maksu on 250 euroa.

Muut maksut

Opiskelijoilta voidaan periä maksuja opintojaksoilla käytettävistä oppimateriaaleista ja muista tarvikkeista, jotka jäävät heidän käyttöönsä opiskelun jälkeen. Maksut määräytyvät todellisten kustannusten mukaan ja niistä ilmoitetaan koulutuskalenterissa koulutuskohtaisissa kuvauksissa. Opintokäynneistä ja opintoihin liittyvästä harjoittelusta (sosiaali- ja terveysalan kenttäjaksot) voidaan sopia yksiköissä sovitun käytännön mukaan.

Laskutus

Lasku avoimen ammattikorkeakoulun opinnoista lähetetään aina opintojakson alussa. Syksyllä alkavat opintopolut laskutetaan syys-lokakuun aikana ja tammikuussa alkavat polkuopinnot laskutetaan vuoden alussa, maaliskuun loppuun mennessä.

 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr