Olet täällä

Haku Avoimen AMK:n opinnoilla

Seuraava hakuaika on 1.-15.11.2017.

Savonia järjestää kahdesti vuodessa erillishakuja, syksyllä marraskuun alussa ja keväällä toukokuun alussa. Hakuaika päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 15.00.

Voit hakea Savoniaan tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa, kun olet suorittanut muussa avoimessa ammattikorkeakoulussa kuin Savonian avoimessa ammattikorkeakoulussa

  • ammattikorkeakoulututkintoon kuuluvia opintoja vähintään 60 op tai
  • ylempään ammattikorkeakoulututkintoon kuuluvia opintoja 30 op (90 op:n tutkinto)
    tai 10 op (60 op:n tutkinto),

Jos olet opiskellut Savonian avoimessa ammattikorkeakoulussa katso kohta ”Avoimen AMK:n väylä”.

Opintojen on oltava sisällytettävissä siihen tutkinto-ohjelmaan, johon haet opiskeluoikeutta. Opintojen on oltava valmiina hakuajan päättymiseen mennessä. Hyväksiluettuja opintoja ei lasketa kertymään. Opiskeluoikeusaikaa myönnetään suhteutettuna jäljellä olevien opintojen määrään. Opiskeluoikeuden myöntää koulutusvastuujohtaja.

Huom! Sosiaali- ja terveysalalla, rakennusarkkitehtikoulutuksessa, musiikkipedagogikoulutuksessa sekä tanssinopettajakoulutuksessa on hakemisen lisäksi osallistuttava soveltuvuuskokeeseen, joka järjestetään erikseen tai osana yhteishakua. Voidaksesi tulla valituksi, sinun on saavutettava riittävä tulos soveltuvuuskokeessa. Jos olet saavuttanut soveltuvuuskokeessa hyväksytyn tuloksen viimeisen vuoden  aikana, sinun ei  tarvitse osallistua uudestaan kokeeseen.

Hakeminen:
Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi. Koulutuksen löydät opintopolusta kirjoittamalla hakukenttään Savonia ja koulutuksen nimen (esim. Savonia, Tradenomi). Koulutuksen löydyttyä klikkaa koulutuksen nimeä, että saat kuvaustiedot näkyviin ja valitse sen jälkeen oikea hakukohde. Hakukohteen nimessä lukee erillishaku (esim. Erillishaku, Tradenomi). Huom! Hakulomaketta täytettäessä koulutustaustaksi on laitettava ”Muu korkeakoulukelpoisuus”. Muita koulutustietoja ei tarvitse laittaa, sillä niillä ei ole merkitystä haettaessa erillishaussa.

Lisäksi sinun tulee lähettää seuraavat viralliset liitteet Savonia-ammattikorkeakoulun Hakijapalveluihin 17.11.2017 mennessä

  • Ammattikorkeakoulututkintoon hakevat: hakemuksen liitteenä tulee olla opintorekisteriote (oppilaitoksen leimalla ja virkailijan allekirjoituksella varustettu),
    josta selviää avoimessa ammattikorkeakoulussa suoritetut opinnot
  • Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon hakevat: opintorekisteriotteen lisäksi liitä hakemukseen
    kopiot korkeakoulututkintotodistuksesta ja työtodistuksista, joista selviää vaadittava kolmen vuoden työkokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Savonia-ammattikorkeakoulu
Hakijapalvelut
Erillishaku, Avoin AMK
PL 6
70201 Kuopio

Liitteet voi lähettää myös sähköpostin liitteenä os. hakijapalvelut@savonia.fi
 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr