Olet täällä

Sosiaali- ja terveysalan erillishaku

Savonia järjestää kahdesti vuodessa erillishakuja, syksyllä marraskuun alussa ja keväällä toukokuun alussa. Hakuaika päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 15.00.

Sosiaali- ja terveysalalla erillishaussa voi esimerkiksi hakea uutta tutkinto-oikeutta saman alan tutkintoon siinä tapauksessa, että haluaa suorittaa uuden tutkinnon samalla alalla (aiemman AMK-tutkinnon on oltava valmis hakuajan loppuun mennessä). Tämä koskettaa seuraavia tutkintoja:

  • Sosionomi (AMK) voi hakea uudestaan Sosionomiksi opiskelemaan varhaiskasvatuksen opinnot (antaa kelpoisuuden toimia lastentarhanopettajana)
  • Sairaanhoitaja (AMK) voi hakeutua opiskelemaan kätilöksi, terveydenhoitajaksi tai ensihoitajaksi
  • Kätilö (AMK) voi hakeutua opiskelemaan terveydenhoitajaksi tai ensihoitajaksi
  • Terveydenhoitaja (AMK) voi hakeutua opiskelemaan kätilöksi tai ensihoitajaksi
  • Ensihoitaja (AMK) voi hakeutua opiskelemaan kätilöksi tai terveydenhoitajaksi

Hakukohteet vaihtelevat hakuaikojen välillä, eikä kaikkiin tutkintoihin voi hakea jokaisessa hakuajassa. Lisäksi hakukohteina voi olla myös erillisiä, tietylle hakijaryhmälle suunnattuja opintoja.

Seuraava hakuaika on 1.-15.11.2018

Syksyn erillishaun hakukohteet julkaistaan ennen hakuaikaa.

 

Hakeminen

Hakeminen tapahtuu Opintopolussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Täytä hakulomake hakuaikana 1. - 15.11.2018. Huom! Haku päättyy 15.11.2018 klo 15.00. 

Hakukohteet julkaistaan ennen haun alkamista.

Klikkaa hakukohteen kohdalta "Avaa lisätiedot" ja klikkaa "Täytä hakulomake" oikean haun kohdalta, haun nimi on SOSIAALI- JA TERVEYSALAN ERILLISHAKU, Savonia AMK, syksy 2018.

Lisätietoja voit kysyä Savonian hakijapalveluista hakijapalvelut@savonia.fi.

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube