Olet täällä

Alumnitoiminta

Ammattikorkeakoulusta valmistuneita kutsutaan alumneiksi eli kasvateiksi. Savonia-ammattikorkeakoulun alumneilla on mahdollisuus verkostoitua monialaisesti.

Alumnit kertovat opinnoistaan ja työelämästä

Mitähän sille luokan ilopillerille, Tiinalle, kuuluu? Ja mitähän se businessmies Janne tänä päivänä touhuaa? Keräämme koulutusalojen sivuille alumnien uratarinoita. Kannattaa tsekata myös LinkedIn-sivusto ja liittyä siellä seuraajien joukkoon.

Voit lähettää oman tarinasi täyttämällä uratarinat-lomakkeen. Kehitä kanssamme koulutusta kertomalla opiskelukokemuksista, urasta ja työelämästä. Samalla voit ylläpitää ja lisätä oman tutkinnon arvostusta antamalla panoksen koulutuksen kehittämiseen. Tarinasi urasta ja työelämästä auttavat hakijoita opiskelupaikan valinnassa sekä myös opiskelijoita oman henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman laadinnassa.

Alumnitoiminta on yhteistyötä

Alumnitoiminnan tavoitteena on muodostaa ammattikorkeakoulun ja alumnien välille molempia osapuolia hyödyttävä vuorovaikutussuhde. Alumnit toimivat tärkeänä linkkinä ammattikorkeakoulun ja työelämän välillä.

Hyötyä alumneille

  • mahdollisuus pit√§√§ yhteytt√§ entisiin opiskelukavereihin, solmia uusia kontakteja toisiin ammattikorkeakoulun kasvatteihin ja verkostoitua monialaisesti
  • mahdollisuus mielenkiintoiseen yhteisty√∂h√∂n oman taustayhteis√∂n kautta
  • oman tutkinnon tunnettuuden ja arvostuksen lis√§√§minen
  • tietoa ammattikorkeakoululla j√§rjestett√§vist√§ tapahtumista ja tilaisuuksista
  • tietoa koulutuksen kehittymisest√§, t√§ydennyskoulutusmahdollisuuksista ja erikoistumisopinnoista

Verkostoituminen kannattaa

Verkoston rakentaminen ja aktiivinen yhteydenpito omiin opiskeluaikaisiin ystäviin kannattaa. Mikäli olet halukas järjestämään luokkakokouksen, ota yhteyttä. Me autamme mielellämme tilaisuuksien käytännön järjestelyissä.

Savonia-ammattikorkeakoulun alumnitoimintaa järjestää ura- ja rekrytointipalvelut. Kun taustayhteisösi tarvitsee osaavia harjoittelijoita, opinnäytetyöhankkeiden toteuttajia tai työntekijöitä, ota yhteyttä alumni@savonia.fi tai koulutusyksiköiden ura- ja rekrytointivastaaviin.

Käytössäsi on myös ammattikorkeakoulujen yhteinen verkkorekrypalvelu Jobstep.net, jonka kautta löydät monipuolista osaamista ja ammattitaitoa. Palvelu löytyy osoitteesta www.jobstep.net.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr