Olet täällä

Ajankohtaista

Savonialaisilla on nyt mahdollisuus kokeilla Visible Body 3D anatomiatietokantoja maaliskuun ajan. Anatomiatietokannoista koekäytössä ovat Human Anatomy Atlas, Muscle Premium, sekä Anatomy & Physiology. Tietokantoja voi käyttää tietokoneen selaimella tai niiden sovellukset voi ladata omalle mobiililaitteelle.

Julkaistu: 11.3.2019

Savonian opiskelijoille ja henkilökunnalle on hankittu uusia e-aineistoja. Uudet aineistot täydentävät Savonian kirjaston runsaslukuista e-aineistovalikoimaa.

 

Julkaistu: 11.2.2019

Savonian opiskelijoilla ja henkilökunnalla on nyt mahdollisuus testata uutta Statzon –tietokantaa. Kehitteillä olevassa tietokannassa on tilatotietoa ja ennusteita eri aloilta ja tuotteista lukuisista maista.

Testikäyttömahdollisuus on voimassa helmikuun ajan. Tietokantaa pääsee käyttämään rekisteröitymällä palveluun omalla Savonia-sähköpostiosoitteella.

...

Julkaistu: 1.2.2019

 

Savonian kurssikirjat löydät...

Julkaistu: 4.1.2019

Kurssikirjojen käsikirjakappaleet on siirretty hiljaisesta lukutilasta kirjasaliin, lähelle kurssikirjoja. Käsikirjoja ei voi lainata automaatilla, vaan asiakaspalvelusta kaksi tuntia ennen palveluajan päättymistä. Laina-aika on seuraavaan aukiolopäivään. Muulloin käsikirjoja voi käyttää kirjaston tiloissa.

 

Julkaistu: 7.12.2018

Sivut

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube