Olet täällä

Ajankohtaista

Varkauden kampuskirjastossa ei voi enää jatkossa maksaa myöhästymismaksuja tai muita kirjaston maksuja käteisellä.

Maksut voi hoitaa kirjautumalla Savonia-Finnaan omalle tilille. Maksut -välilehden kautta löytyy Maksa-painike. Lisäohjeita kirjastosta ja ohjeista.

Julkaistu: 21.5.2018

Maaseudun tulevaisuus -näköislehden kirjautumispalvelussa tehdään parhaillaan muutostöitä. Muutostöiden aikana näköislehti ja muut maksulliset sisällöt ovat luettavissa ilman kirjautumista. Näin ollen Savonian kirjaston suora kirjautumislinkki Maaseudun tulevaisuuden näköislehteen ei toimi enää samalla tavalla. 

Näin pääset näköislehteen:

Älä valitse ruudulle...

Julkaistu: 9.5.2018

Saat kesäksi pitkän laina-ajan, kun lainaat tai uusit

  • 28 vrk lainat/avokokoelman kirjat 8.5. alkaen.
  • 14 vrk lainat/kurssikirjat 22.5. alkaen.

Eräpäiväksi tulee 5.9.

Kesän palvelu- ja aukioloajat

Iisalmi

Julkaistu: 4.5.2018

E-viikolla pidettyjen e-aineistoklinikoiden tallenteet ovat nyt katsottavissa. Lyhyissä videoissa kerrotaan e-aineistoista Savonia-Finnassa, e-kirjoista sekä oikeanlaisen linkin tekemisestä e-aineistoon.

Linkit videoihin:

...

Julkaistu: 13.4.2018

Statista on kattava tilastotietoon ja markkinadataan keskittynyt sivusto, jonka käyttäjillä on pääsy 1,5 miljoonaan tilastoon, markkinaennusteeseen, toimialakohtaisiin julkaisuihin, raportteihin ja infograafeihin. Sivustolta löytyy tietoa niin Suomen mainosmyynnistä, Englannin kuluttajatuotemarkkinoista kuin Kiinan mobiilipelikehityksestäkin. Statista kokoaa yhteen...

Julkaistu: 9.4.2018

Sivut

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr