Olet täällä

Opiskelijakunta ja -yhdistykset

Savotta

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (SAVOTTA) on Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta. Sen päätehtävinä on opiskelijoiden etujen valvominen, opiskelijaedustajien valinta ammattikorkeakoulun hallintoelimiin sekä erilaisten jäsenpalveluiden tarjonta.

Opiskelijakunta ei ole varsinainen yhdistys. Opiskelijakunta on ammattikorkeakoululaissa säädetty lakisääteinen julkisyhteisö.

Ylintä päätösvaltaa opiskelijakunnassa käyttää vuosittain vaaleilla valittava edustajisto. Edustajiston puheenjohtaja on opiskelijakunnan puheenjohtaja. Arki pyörii kuitenkin hallituksen ja opiskelijakunnan henkilökunnan varassa. Pääsihteerinä toimii Juha Asikainen ja toisena työntekijänä Jari Smolander.

Lue lisää toiminnastamme netistä www.opiskelijakuntasavotta.fi tai Facebookista.

Opiskelijakunnan toimisto
Savonia-ammattikorkeakoulu
Microkadun kampus, D 1
Microkatu 1 (PL 6), 70201 KUOPIO)
 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr