Olet täällä

Opiskelijayhdistykset

Savonia-ammattikorkeakoulun koulutusyksiköissä toimii useita opiskelijayhdistyksiä. Yhdistysten tehtävänä on palvella opiskelijakoita mm. opiskelijakorttiasioissa ja tarjota opiskelijoille erilaisia etuja ja tapahtumia yhteistyössä opiskelijakunnan kanssa. Opiskelijayhdistyksiin pääset jäseneksi liittymällä opiskelijakunnan jäseneksi. Samaan jäsenmaksuun kuuluu myös opiskelijayhdistysten jäsenmaksu, eli liittyymällä opiskelijakunnan jäseneksi tuet Savonia-ammattikorkeakoulussa tehtävää opiskelijatoimintaa sekä opiskelijakunnassa, että opiskelijayhdistysteksissä.

Opiskelijayhdistykset tiedottavat lukuvuoden alussa toiminnastaan ja kertovat tarkemmin tuolloin eri tapahtumista ja eduista koulutusyksiköissä. Seuraa myös opiskelijayhdistysten ilmoitustauluja ajankohtaisissa asioissa. Opiskelijayhdistyksiä kutsutaan myös koulutusalajärjestöiksi.

Iisalmessa:

Kuopiossa:

Varkaudessa:

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr