Sertifiointitestaus

Informaatioteknologian alalla sinulla on mahdollisuutta osoittaa osaamistasi kansainvälisesti tunnustetuilla sertifiointitesteillä.

Savonialla on PearsonVUE:n sertifioitu testikeskus, jossa voi suorittaa IT-alan testejä joustavasti miellyttävässä ympäristössä. Sertifiointikokeesta saatu pätevyystodistus on arvostettu ja vakuuttava kansainvälisesti tunnustettu luotettava dokumentti, joka kertoo ammattitaidostasi. PearsonVUE testien takana olevia suuryrityksiä ovat mm. Microsoft, Juniper, SAP, Cisco, Citrix, VmWare, IBM ja CompTIA.

Testikeskus sijaitsee Kuopiossa Savonian Opistotien kampuksella ositteessa Opistotie 2 tila B-2154 (2. kerros). Paikkoja keskuksessa on kuudelle yhtäaikaiselle testin suorittajalle.

Valikoimaan kuuluvat kaikki PearsonVUE:n IT-alan testit muutamin poikkeuksin. Valikoimaan voit tutustua testien ylläpitäjien sivuilla http://www.pearsonvue.com/

Testin voit tilata yhtiöiden sivulta itse tai jättää se meidän huoleksemme. Tilausta varten tarvitaan tieto minkä yhtiön ja mistä testistä on kyse. Yleensä testeihin liittyy tunnistenumero ja nimi. Tarvitsen myös osallistujien nimet, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot. Laskutusta varten tarvitaan yritystiedot, Y-tunnus ja viitetiedot. Testin hinnan voit maksaa ennakkoon tilaamalla toimittajalta voucherin (ja ilmoittamalla sen numeron minulle) tai testin hinta laskutetaan sinulta testin jälkeen. Jos tilaat testin itse, maksu tapahtuu luottokortilla tai voucherilla. Joskus testeihin liittyy alennuskampanjoita.

Testikeskuksen toiminnan kustannusten kattamiseksi veloitamme toimistomaksun 65€ + alv / testi / suorittaja.

Testit on tilattava yleensä n. viikkoa ennen. Tilatun testin voit lykätä sairaustapauksen tai työesteen vuoksi 3 vuorokautta ennen testiä (joskus jopa 24 tuntia). Lykkäystä voi tehdä jopa vuoden eteenpäin, mutta kerran maksettua testimaksua ei voida palauttaa.

Ajanvaraustoiveesi ilmaise minulle puhelimella tai sähköpostilla. Testeihin voi tilata aikoja internetistä,  http://www.pearsonvue.com/ valitsemalla testiyhtiön ja siirtymällä testin tilaukseen ”Register for an exam”. Testipäiviä on viikon/parin välein vaihtelevalla jaksotuksella, osin toiveittesi mukaan. Ilmoitan vahvistetuista testipäivistä asiakkaille sähköpostilla. Vuosittain toimitamme parisataa testiä.

Ota yhteyttä niin saadaan yrityksesi työntekijöiden ammattitaito tunnustetusti testatuksi!

 

Yhteystiedot
Pekka.Granroth@savonia.fi
Savonia-ammattikorkeakoulu, Tekniikka
p. +358 44 785 6941

Keväällä 15.1.-15.4.2016 testikeskuksen vetäjänä toimii Asmo Jakorinne
asmo.jakorinne@savonia.fi   puh +358 44 785 5597

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube