Yritykselle

yTiimi tarjoaa yrityksille mahdollisuuksia oppilaitosyhteistyöhön erilaisten projektien merkeissä. Projektit voivat olla esimerkiksi tapahtumien järjestämistä ja suunnittelua, myyntiä ja myynninedistämistä, asiakastyytyväisyyden tutkimista ja erilaisia markkinatutkimuksia. Laajuudeltaan projektit vaihtelevat lyhyistä kertasuorituksista aina koko lukukauden mittaisiin suuriin kokonaisuuksiin sen mukaan, kuin yhteistyöyrityksellä on tarve.

Projektien toteutusta ohjaavat ja vaikuttavuutta valvovat tiimivalmentajat, jotka toimivat myös linkkeinä tiimin ja sen yhteistyökumppanien välillä. Yritys hyötyy paitsi liiketoimintaa edistävien projektien lopputuloksista myös mahdollisuuksista tutustua aktiivisiin tulevaisuuden avainosaajiin.

Avek Esitysratkaisut Oy tarjoaa esitystekniikan ratkaisuja yrityksille, oppilaitoksille ja muille yhteisöille. Nykyaikaisilla esitystekniikan tuotteilla Avek toteuttaa niin oppimisympäristöt, kokoustilat, inforatkaisut kuin äänentoiston. Opiskelijat ovat olleet erittäin hyvin motivoituneita, kun olemme voineet antaa heille käytännönläheisiä tehtäviä, jotka ovat hyödyntäneet sekä yrittäjää että opiskelijaa. Tehdyt projektit opiskelijoiden kanssa ovat osaltaan vieneet yrityksemme kehittymistä eteenpäin ja antaneet myös tuoreita näkemyksiä ratkaisujen esilletuomiseen. Näiden kokemusten perusteella voin lämpimästi suositella yTiimin käyttämistä myös muille yrityksille ja järjestöille.”

-Jari Rönkkö, Avek Esitysratkaisut Oy
 

Projekti- ja yhteistyökumppaneita:
Avek Esitysratkaisut Oy
Savon Sanomat Oy
Kalpa Hockey Oy
Kuopion kaupunki
Puijon Hiihtoseura ry
Savon Yrittäjät Oy

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube