Olet täällä

MusiTA-harjoituskoulu

MusiTA-harjoituskoulu toimii Savonia-amk:ssa opiskelevien musiikkipedagogien harjoituskouluna. Opettajina toimivat yksikön opiskelijat. Heidän ohjaavina opettajinaan ovat ammattikorkeakoulun opettajat.

Otamme oppilaiksi sekä vasta-alkajia että aiemmin soittoa/laulua harrastaneita. Oppilaan tulee olla vähintään 5-vuotias, lauluun vähintään 15-vuotias. Yläikärajaa ei ole.

Harjoituskoulussa on mahdollista opiskella pedagogiikan harjoitusoppilaana useita eri instrumentteja, kuten laulu, piano, viulu, klarinetti, huilu, sähkökitara, sähköbasso, rummut ja saksofoni. Instrumenttitarjonta vaihtelee vuosittain. Opetusta tarjotaan sekä klassisessa että rytmimusiikissa.

Harjoituskoulussa voi opiskella myös yhteissoittoa ja kamarimusiikkia.

Opetusharjoittelija pitää harjoitusoppilaalleen oppitunnit 25 viikon ajan. Opetusharjoittelua ohjaava opettaja seuraa opetusharjoittelijan työskentelyä osalla opetuskerroista. Ohjaustunneille voi osallistua myös muita opetusharjoittelun tekijöitä.

Solistisen opetuksen lukukausimaksu on 180€/lukukausi (sisältää alv.). Maksu laskutetaan sekä syyslukukauden että kevätlukukauden alkaessa. Lukuvuosi maksaa yhteensä 360€. Mahdolliset tasosuoritukset sisältyvät lukukausimaksuun.

Ryhmäopetuksen lukukausimaksu on 50€/lukukausi (sisältää alv.). Maksu laskutetaan sekä syyslukukauden että kevätlukukauden alkaessa. Lukuvuosi maksaa yhteensä 100€.

MusiTA-harjoituskouluun hakeminen

Harjoituskoulun oppilaiksi voivat hakea sekä vasta-alkajat että aiemmin soittoa/laulua harrastaneet.

Harjoituskouluun haetaan täyttämällä Savonian verkkosivuilla oleva hakulomake, joka toimii samalla hakijan henkilötietolomakkeena.

Hakulomake avautuu toukokuussa, ja hakea voi elokuun loppuun asti.

Valintakokeet järjestetään syyskuun alussa.

Opetus alkaa syyskuun puolessa välissä.

Lisätiedot: anna-maria.pekkinen@savonia.fi tai 044 7857 432

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr