Olet täällä

Savonian seniorit

Savonia on parhaillaan käynnistämässä ja organisoimassa senioritoimintaa. Yksi Savonian arvoista on yhteisöllisyys, jota halutaan vaalia niin työuran aikana kuin sen päätyttyäkin. Seniorit ovat osa Savonian laajaa osaamisverkostoa. Yhteistyötä halutaan aktivoida ja hyödyntää myös järjestäytyneen senioritoiminnan kautta. Yhteistyömuodot voivat olla moninaisia ja joustavia. Senioritoiminta linkitetään osaksi Savonian toiminnallista vuosikelloa.

Senioritoiminta syntyi tarpeesta tavata entisiä kollegoja, saada tietoa Savonian nykypäivästä ja tulevista suunnitelmista sekä kokoontua yhteen pohtimaan ammatillisia kysymyksiä yhteisesti sovituista teemoista. Senioreilla on myös halu ja senioritoiminnan virallistumisen kautta kanava tarjota omaa asiantuntijuuttaan Savonian organisaatiolle.

Senioriryhmä on valinnut senioreitten yhteyshenkilöksi entisen vararehtorin Ulla Voutilaisen. Hän toimii yhteyshenkilönä senioreihin ja Savoniaan sekä vastaanottaa senioreilta ideoita toiminnan kehittämiseksi ja yhteisten tapaamisten teemoiksi. Suunnitelmissa on tapaamisia 4-6 lukuvuodessa.

Senioritoiminta on joustavaa ja siihen voi osallistua omien voimavarojen ja ajankäytön mukaan. Tule mukaan Savonian senioritoimintaan: ota yhteyttä Savonian henkilöstösihteeri Eija Pikkaraiseen (sähköpostitse eija.pikkarainen@savonia.fi tai puhelimitse 044 785 5037) ja ilmoita yhteystietosi ja anna halutessasi lupa luovuttaa yhteystietosi senioreiden yhteyshenkilö Ulla Voutilaiselle.

Tulevia tapahtumia

Seuraava tapaamisemme on torstaina 23.3.2017 klo 12-15 Opistotien kampuksella. Aloitamme tapaamisemme yksikön tarjoamalla salaattilounaalla neuvottelutila A-2089:ssä. Kaija Sääski kertoo kampuksen ajankohtaisista tapahtumista ja toiminnan linjauksista. Sen jälkeen teemme kierroksen muotoilun työpajoissa ja päätteeksi nautimme toistemme seurasta iltapäiväkahvin äärellä.

Pyydän teitä ilmoittautumaan minulle ma 20.3. mennessä, että tiedetään varata tarjoilut oikealle määrälle osallistujia. Ilmoittautuminen joko sähköpostilla osoitteella ullamarja.voutilainen@gmail.com tai puh 040 1715003.

Kuopion kesäteatteri kutsuu meitä osallistumaan  Katri-Helenan uraa esittelevään kesäteatteriesitykseen. Näytöksiä on heinä- ja elokuussa. Jos lähdemme joukolla, saamme ryhmäalennuksen ja voimme haluttaessa liittää siihen myös ruokailun Jätkänkämpällä. Puolison tai muun kumppanin voi ottaa mukaan. Ehdotan kahta vaihtoehtoista torstaipäivää 27.7. tai 10.8.. Ottakaa tähän kantaa, niin järjestän käynnin kesäteatterissa  ja mahdollisen ruokailun Jätkänkämpällä. Teatterimatka omakustanteinen. Lisäinfoa näytöksistä osoitteessa www.kuopionuusikesateatteri.com.

Terveisin Ulla Voutilainen
Savonian senioreiden yhdyshenkilö
email ullamarja.voutilainen@gmail.com
puh 040 1715003

 

Huomio! Senioreita koskevaa tietoa harrastusmahdollisuuksista ym löydät koottuna Kuopion kaupungin sivuilta linkistä "Ikäihmiset". Monet meistä käyvät mm. Hopeatähti-elokuvakerhon elokuvissa Kuvakukossa, kaupungin kuntosaleilla seniorihintaan, kansalaisopistossa jne. Tutustu tarjontaan!

 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr