Olet täällä

Sinun tulevaisuutesi -kampustapahtuma Iisalmessa

Ajankohta: 
Perjantai, 15 maaliskuu, 2019 - 09:00
Hinta: 
Vapaa pääsy
Sijainti: 
Iisalmen kampus, Haukisaarentie 2
Yhteystiedot: 
Opinto-ohjaaja Katja Valtanen p. 044 785 6603, koulutussuunnittelija Sari Turpeinen p. 044 785 5621

Sinun tulevaisuutesi -kampustapahtuma Iisalmessa pe 15.3. Päivän ohjelmasta:

Yleiset hakuinfot ovat klo 10.30 ja 13.00 auditoriossa.

Koulutusalojen esittelypisteet ovat liikuntasalissa klo 9.00 -15.00 välisenä aikana non-stoppina.

Lisäksi järjestämme Iisalmen kampuksen alakohtaiset (sairaanhoito-,sosionomi-, agrologi- ja koneinsinöörikierrokset) oppilaitokseen tutustumiskierrokset klo 9.30 ja 12.00.

TERVEYSALA
Hoitamista, sairauksien ehkäisemistä, kuntoutusta ja terveyden edistämistä sairaalassa ja sen ulkopuolella. Ala on tarkoitettu niin suomalaisille kuin kansainvälisillekin opiskelijoille.

SOSIAALIALA
Haluatko tehdä työtä erilaisten ihmisten parissa ja kouluttautua ihmisten arkielämän tukijaksi ja toiminnankehittäjäksi. Sinulla on luovaa osaamista ja neuvokkuutta, jota tarvitaan asiakkaan ja asiakasryhmien hyvinvoinnin edellytysten luomiseksi.

LUONNONVARA-ALA
Luonnonvara-ala on toimialana uudistuva ja alalla on tarvetta monenlaisille osaajille. Perusmaatalous teknistyy ja tuotantorakenne kehittyy kohti suurempia yksiköitä. Samaan aikaan maaseudun elinkeinorakenne monipuolistuu ja yrittäjyyteen erikoistuvalle on tarjolla perinteisiä ja uusia mahdollisuuksia. Tule kuulolle!

TEKNIIKAN ALA: KONETEKNIIKKA, MECHANICAL ENGINEERING
Konealaa ja konetekniikkaa tarvitaan fyysisten tuotteiden tuotekehityksessä, suunnittelussa ja valmistuksessa. Haluatko jatko-opintojen jälkeen toimia koneinsinöörinä joka osaa konealan perustietojen ja –taitojen lisäksi suunnitella ja kehittää moniteknisiä tuotteita, tuotantoa ja tuotantoteknisiä ratkaisuja sekä toimia asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Ala on tarkoitettu niin suomalaisille kuin kansainvälisillekin opiskelijoille.

Tapahtuman toteuttaa Uraohjaus2020-hanke

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube