Olet täällä

Winterfest 2019

Ajankohta: 
Tiistai, 19 helmikuu, 2019 - 12:00
Sijainti: 
Savilahti, Kuopio

Opiskelijoiden talvirieha Winterfest -19 kokoaa kuopiolaiset korkeakouluopiskelijat Savilahdelle talviseen hauskanpitoon tiistaina 19.2.2019 jo kolmattatoista kertaa.

Talvirieha alkaa Savilahdella kello 12.00 pilkkikilpailun, kyykän ja hankifutiksen merkeissä. Joukkuekisa starttaa kello 13.00 jatkuen aina kello 18.00 saakka. Savilahdella voi lisäksi käydä pelaamassa ihmiscurlingia tai testaamassa hankikeilausta. Vilun yllättäessä voi käydä lämmittelemässä INSSIsaunassa ja pulahtaa lämpimään paljuun. Sisäistä lämmikettä tarjotaan infopisteellä mehun ja makkaran muodossa.

Savilahdelta ilta jatkuu välilaskujen merkeissä Apteekkarissa ja sieltä suunnistetaan jatkobileisiin Ilonaan, jossa esiintyy xx xx.

Tapahtumaan osallistujille on tarjolla ilmainen nonstop bussikuljetus välillä keskusta – Savilahti kello 13.15 – 19.15.

Liput tapahtumaan tulevat myyntiin ennakkomyyntipisteisiin maanantaina 4.2.2019.

Järjestelyissä mukana oleva opiskelijajärjestöt:
DENTINA, FORTIS, HUMAKO, HYEENA, ISYY, KINRA, KULTI, KUOLO, KUOTRA, KUREO, KUTOP, MUTKA, PREEMIO, RETIKKA, SAVOTTA, SOCIUS, TERTTA, TERHO

P.S. Katso tapahtuman nettisivut http://winterfest.fi/ ja osallistu arvontaan - voit voittaa VIP-passit neljälle!

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube