opiskele avoimessa amk:ssa.Savonian viikon vaikuttavin -case.

Ajankohtaista

Iso joukko ihmisiä Savonian kampussydämessä.
Julkaistu: 17.9.2020

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku päättyi keskiviikkona 16.9.2020. Savonian 376 aloituspaikkaa tavoitteli yhteensä 2415 hakijaa. Ensisijaiseksi hakukohteeksi Savonian koulutuksen oli valinnut 1559 hakijaa, eli jokaista aloituspaikkaa kohti oli 3,9 ensisijaista hakijaa.

Julkaistu: 16.9.2020

Savonia on päässyt maailman kymmenen eniten julkaisseen tutkimusorganisaation joukkoon metsään liittyvien innovaatioiden aihepiirissä.

Pieni tyttö kissanpentu sylissään.
Julkaistu: 16.9.2020

Savonian Iisalmen sosionomitiimin ehdotus Ihanien Ipanoiden Iisalmi 130 v. on ehdolla Iisalmen kaupungin 130-vuotisjuhlakilpailussa. Tutustu ehdotukseen ja anna äänesi.

Tapahtumat

24
09.2020

SOTE-toimija, miltä tulevaisuus näyttää ja kuinka valmistautua siihen? Tule webinaariin kuulemaan ja oppimaan!

25
09.2020

Syöpäpotilaan moniammatillinen hoitoketju –erikoistumiskoulutuksen päätösseminaari tarjoaa tietotaitoa syöpää sairastavan potilaan moniammatillisen hoidon kehittämisessä sekä tukee työyhteisön, organisaatioiden ja alueellisen asiantuntijuuden kehittymistä. 

07
10.2020

Tervetuloa Savonian vuosittaiseen ohjausväen tiedotus- ja yhteistyötapaamiseen. Tapahtuma järjestetään verkkovälitteisesti ja se on avoin kaikille opinto-ohjaajille ja ohjauksen parissa työskenteleville.

Savonia somessa

Savonian Facebook-sivulleSavonian Twitter-sivulleSavonian Instagram-tililleSavonian Youtube-kanavalleSavonian LinkedIn-sivulleSavonian Flickr-kuvapankkiin
 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube