opiskele avoimessa amk:ssa.Savonian viikon vaikuttavin -case.

Ajankohtaista

Julkaistu: 23.1.2020

Savonian uuden hankinnan myötä metallin 3D-tulostukseen liittyvä osaaminen tulee entistä voimakkaammin opetukseen ja varmistaa että Savonian opiskelijoilla on alan viimeisin tietotaito käytettävissään.

Julkaistu: 23.1.2020

Keskiviikkona 22.1.2020 päättyneessä yhteishaussa 120 aloituspaikkaa tavoitteli lähes 1400 hakijaa, joka on yli kaksinkertainen kahden vuoden takaiseen hakijamäärään verrattuna. Yhteensä hakijoita oli 84 eri maasta.

Julkaistu: 17.1.2020

Tutustu ”viikon vaikuttavin” tarinaamme ja näe mitä kaikkea Savonia tekee osana tutkimus- ja kehittämistoimintaa!

Savonian rehtori Mervi Vidgrén ja talousjohtaja Seppo Lyyra.
Julkaistu: 16.1.2020

Savonia-ammattikorkeakoulu on strategiassaan ottanut lähtökohdaksi vastuullisen vaikuttamisen. Myös kestävän kehityksen tavoitteet ja inhimillinen turvallisuus ovat vahvasti strategian ytimessä.

Tapahtumat

11
02.2020

Tervetuloa Itä-Suomen yliopiston, Savonia AMK:n ja Karelia AMK:n järjestämään seminaariin kuulemaan, mitä jatkuva oppiminen tarkoittaa korkeakouluyhteistyössä. Luvassa mielenkiintoisia puheenvuoroja ja työpajoja.

 

20
02.2020

Työtä ja osaamista Varkauden alueelle! Pohditko alanvaihtoa tai kenties yrittäjyyttä? Etsitkö kesätöitä tai vakituista työpaikkaa? Suunnitteletko opiskelua? Tule tapaamaan alueen työnantajia ja kuulemaan avoimista työpaikoista sekä uramahdollisuuksista.

20
02.2020

Tervetuloa viihtymään ensimmäisen vuoden tradenomiopiskelijoiden järjestämille Oivalla-messuille ja tutustumaan heidän oppiyrityksiinsä. Messuille on vapaa pääsy.

23
03.2020

Päivän puheenvuorot pohjustavat tämän ja huomisen päivän haasteita joita eri teollisuuden- ja teknologiasektoreiden alat kohtaavat, sekä kuinka tutkimus ja koulutus pystyvät vastaamaan tehokkaammin näihin tarpeisiin.

Täydennyskoulutukset

Savonia somessa

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube