Olet täällä

Lisätietoa valintakurssista

Valintakurssi

Valintakurssi on opetussuunnitelman mukainen opintojakso, joka toteutetaan verkkokurssina Moodlessa. Valintakurssia käytetään monimuotototeutusten opiskelijavalinnassa ja kurssi suoritetaan määriteltynä ajanjaksona. Hakuajan päättymisen jälkeen hakijoille lähetetään sähköpostitse tarkemmat ohjeet valintakurssin suorittamisesta.

Valintakurssin hyväksytysti suorittaneet saavat valintakurssista suoritusmerkinnän Savonian opintorekisteriin. Suoritus näkyy myös KOSKI-palvelussa.

Jos hakija ei tule valituksi tutkinto-opiskelijaksi ja hakee samaan tutkinto-ohjelmaan myöhemmin uudestaan, hänen on tehtävä valintakurssi uudelleen. Saman tutkinto-ohjelman valintakurssista voi saada vain yhden suoritusmerkinnän Savonian opintorekisteriin.

 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube