Olet täällä

Lisätietoa valintakurssista

Valintakurssi

Valintakurssi on tapa valita opiskelijoita Savonian monimuotokoulutuksiin. Valintakurssi on opetussuunnitelman mukainen opintojakso, joka toteutetaan verkkokurssina. Yhteishaussa kyseiseen koulutukseen hakeneet opiskelevat kurssin määriteltynä ajanjaksona. Kurssin parhaiten suorittaneet valitaan tutkinto-opiskelijoiksi ko. tutkinto-ohjelmaan ja he saavat valintakurssista suoritusmerkinnän.

Muut kurssin suorittaneet voivat hyödyntää suoritustaan myöhemmin muissa opinnoissaan hyväksilukuna. Suoritus näkyy KOSKI-palvelussa.

Jos hakija ei tule valituksi tutkinto-opiskelijaksi ja hakee seuraavana vuotena uudestaan, on hänen tehtävä valintakurssi uudelleen. Valintakurssista voi saada vain yhden hyväksytyn suoritusmerkinnän tutkinto-opiskelijana omiin suorituksiinsa.

 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube