Olet täällä

Opintomaksut

Opiskelu avoimessa ammattikorkeakoulussa on maksullista. Maksetulla opintomaksulla saa ajallisesti ja sisällöllisesti rajatun opiskeluoikeuden ja Savonian tietoverkon käyttöoikeuden. 

Opintomaksut

Avoimen amk:n opintomaksu on joko opintopisteperusteinen (15 euroa / opintopiste) TAI opiskeluaikaperusteinen: lukukausimaksu (6 kk) tai vuosimaksu (12 kk). Opintopisteperusteinen maksu oikeuttaa suorittamaan vain kyseisen opintopistemäärän rajatun opiskeluoikeuden aikana. Lukukausi- ja vuosimaksut oikeuttavat useamman opintojakson suorittamisen. Lisäksi joissakin opinnoissa voi olla kortti-, materiaali- tai harjoittelukustannuksia.

Lukukausi- ja vuosimaksu

Lukukausimaksu on 125 euroa ja sillä saa 6 kk:n opiskeluoikeuden. Vuosimaksu on 250 euroa ja sillä saa 12 kk:n opiskeluoikeuden. Maksu kattaa kaikki opiskeluoikeuden aikaiset opinnot, jotka ovat Savonian ryhmiin integroituja opintojaksoja.

Maksaminen Savonian verkkokaupassa

Opintomaksujen maksaminen tapahtuu Savonian verkkokaupassa ellei muuta ohjetta anneta. Maksuohjeet annetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, opiskeluoikeutta ei myönnetä.

 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube