Olet täällä

Alumnitoiminta

Alumnitoiminta-yläbanneri

Tule meille alumniksi

Savoniasta valmistuneet opiskelijamme ovat alumneja. Kun tulet mukaan alumnitoimintaan, saat tietoa ammattikorkeakoululla järjestettävistä mielenkiintoisista tapahtumista, täydennyskoulutusmahdollisuuksista ja erikoistumisopinnoista.

Haluamme pitää yhteyttä omiin valmistuneisiin opiskelijoihimme ja samalla tarjota mahdollisuuksia verkostoitua muiden alumnien kanssa. Alumnitoimintaan liittyminen on maksutonta ja se ei sido sinua mihinkään.

Liity alumniksi tästä >>

Alumnina pääset kertomaan opinnoistasi ja työelämästäsi

Keräämme koulutusalojen sivuille ja Savonian Alumnit -Facebook-ryhmään uratarinoita. 

Pääset kertomaan oman tarinasi täyttämällä uratarinat-lomakkeen. Kehität kanssamme koulutusta kertomalla opiskelukokemuksista, urasta ja työelämästä. Tarinasi urasta ja työelämästä auttavat myös uusia hakijoita opiskelupaikan valinnassa.

Liity Savonian Alumnit Facebook-ryhmään, josta löydät muita Savonian alumneja ja voit verkostoitua monipuolisesti eri alojen alumnien kanssa, linkittää tapahtumia tai muita vinkkejä ryhmän muille jäsenille.

 

Jaa Instagramissa työelämäsi kohokohtia #savonianalumni -hashtagilla ja autat siten yrityksiä ja muita alumneja löytämään sinut. Tsekkaa myös LinkedIn-sivusto ja liity siellä seuraajien joukkoon.

Alumnirekisterin avulla alumnit saavat tietoa ammattikorkeakoululla järjestettävistä tapahtumista, koulutuksen kehittymisestä, täydennyskoulutusmahdollisuuksista ja erikoistumisopinnoista. Alumnirekisteriin voit liittyä tästä >>

Verkostoituminen kannattaa

Verkoston rakentaminen ja aktiivinen yhteydenpito omiin opiskeluaikaisiin opiskelijakavereihin kannattaa. Mikäli olet halukas järjestämään luokkakokouksen, otathan yhteyttä. Me autamme mielellämme tilaisuuksien järjestelyissä.

Savonian alumnitoimintaa ylläpitää korkeakoulupalvelut (ura- ja rekrytointipalvelut) yhdessä koulutusalojen kanssa. Kun yhteisösi tai yritykseni tarvitsee osaavia harjoittelijoita, opinnäytetyöhankkeiden toteuttajia tai työntekijöitä, ilmoita siitä meille Tarjoa työtä opiskelijalle -kanavan kautta tai julkaise ilmoitus opiskelijatöihin.fi -palvelussa.

Kehitä osaamistasi

Alumnina autamme sinua kehittämään osaamistasi mm. podcastien avulla. Alta löydät uusimmat podcastimme, jotka voit kuunnella kun sinulle parhaiten sopii!

 

 

Jos haluat vinkata Savonian alumnitoiminnasta kavereillesi, onnistuu se helposti klikkaamalla alla olevia logoja!

Opiskelijalle

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube