Olet täällä

Ajankohtaista

Savonian opiskelijoille ja henkilökunnalle on hankittu uusia e-aineistoja. Uudet aineistot täydentävät Savonian kirjaston runsaslukuista e-aineistovalikoimaa.

Agricultural and Environmental Science Collection on...

Julkaistu: 20.1.2020

Palautumisen ja unen laadun parantamisen globaaleihin trendeihin osuva suomalainen N.A.P. eli Neuron Activation Pod -tuote on asiakkaiden käytettävissä Savonian Opus-kirjastossa (Microkadun kampussydän, D-osan 2. kerros).

Julkaistu: 13.1.2020

Lainaus, palautus, uusinta, varaaminen ja maksujen maksaminen sekä uusien asiakastietojen tallentaminen onnistuu taas normaalisti.

Kirjastotietokannan palvelimella ilmenneet ongelmat on korjattu ja asiakastoiminnallisuudet toimivat jälleen. 

Katkon aikana palautetuista tai uusimatta jääneistä lainoista ei kerry maksuja.

Pahoittelemme katkosta aiheutunutta haittaa.

...

Julkaistu: 8.1.2020

Savonia-Finnan asiakastoiminnot ovat pois käytöstä toistaiseksi kansallisen teknisen vian vuoksi.
Lainaus, uusinta, varaaminen ja noutopyynnöt sekä maksujen maksaminen ei ole Savonia-Finnassa tällä hetkellä mahdollista. Tarkista varaus- ja lainatietosi häiriötilanteen jälkeen. 

Myöskään lainausautomaatit eivät ole käytettävissä. Palveluaikana voidaan lainata...

Julkaistu: 2.1.2020

Microkadun uuden kampuskirjasto Opuksen ja opiskelijakunta Savotan joulupöhinät vietettiin 12.12 kampussydämessä. Tapahtuma sujui mukavasti kuvasuunnistuksen, joululaulujen ja glögitarjoilun merkeissä. Kaikilla kävijöillä oli myös mahdollisuus osallistua herkkukorin arvontaan antamalla palautetta Opuksesta.

Julkaistu: 17.12.2019

Sivut

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube