Olet täällä

Hienoa palautetta: asiakkaat tyytyväisiä Opukseen

Microkadun uuden kampuskirjasto Opuksen ja opiskelijakunta Savotan joulupöhinät vietettiin 12.12 kampussydämessä. Tapahtuma sujui mukavasti kuvasuunnistuksen, joululaulujen ja glögitarjoilun merkeissä. Kaikilla kävijöillä oli myös mahdollisuus osallistua herkkukorin arvontaan antamalla palautetta Opuksesta.

Palautteita tuli lähes sata, joista valtaosa on hyvin positiivisia. Uutta kirjastotilaa pidetään viihtyisänä, avarana, valoisana ja mukavasti sisustettuna. Erityisesti kiiteltiin monia erilaisia tuoli- ja pöytäryhmiä, joissa opiskelu niin yksin kuin ryhmässä onnistuu hyvin. Parannusehdotuksista esille eniten nousee hiljaisten työskentelytilojen tarve.

Kaikkien palautteen jättäneiden kesken arvottiin makea jouluinen herkkukori. Onnekas voittaja on Savonian opiskelija Rafat Alramli, joka kävi kirjastossa lunastamassa palkinnon.

Savonian kirjaston henkilökunta toivottaa kaikille rauhallista joulua ja riemukasta vuodenvaihdetta.

 

Arvonnan voittaja Rafat Alramli sai herkkukorin johtavalta informaatikolta Mira Jupilta

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube