Olet täällä

Ohjaus

Opetus Savonian opiskelijoille

Kirjasto järjestää kirjastonkäytön ja tiedonhankinnan opetusta Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoille opintojen eri vaiheissa. Opetus on integroitu pääsääntöisesti muuhun opetukseen. Sen laajuus, ajankohdat, ja opetusta sisältävät kurssit vaihtelevat yksiköittäin ja aloittain. Kysy lisätietoa opetuksesta informaatikoilta.

Koulutus henkilökunnalle

Savonian työntekijänä voit tilata kirjastosta maksuttoman tiedonhaun koulutuksen haluamallesi Savonian henkilöstöryhmälle. Koulutuksen sisältö, kesto ja paikka sovitaan ryhmän tarpeiden mukaan. Jos kiinnostuit, ota yhteys informaatikoihin.

Henkilökohtainen ohjaus

TietoTärppi auttaa tiedonhankinnan pulmissa! TietoTärpillä saat henkilökohtaista tiedonhankinnan ohjausta lähiohjauksena tai verkossa. Varaa oma tärppiaikasi kirjastosta ajanvarauslomakkeella.

Tärppi-ohjaus on tarkoitettu ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Omatoiminen tiedonhankinnan opiskelu

Voit opiskella tiedonhankintaa omatoimisesti Tiedonhakijan oppaiden avulla.

Sivun vastuuhenkilö: Tanja Savolainen
Päivitetty: 21.12.2017

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube