Olet täällä

Uusia e-aineistoja kirjaston kokoelmissa

Savonian opiskelijoille ja henkilökunnalle on hankittu uusia e-aineistoja. Uudet aineistot täydentävät Savonian kirjaston runsaslukuista e-aineistovalikoimaa.

Agricultural and Environmental Science Collection on maatalouden ja ympäristöalan tietokanta, jossa voi hakea ja lukea tieteellisten lehtien kokotekstiartikkeleita.

ProQuestin e-kirjakokoelma Ebook Central – Academic Complete sisältää yli 160 000 e-kirjaa eri aloilta. Kirjat ovat pääasiassa englanniksi. Kaikki e-kirjat löytyvät Savonia-Finnasta.

MOT Kielipalvelu on uudistunut versio tutusta MOT-sanakirjastosta. MOT Kielipalvelu on uudella alustalla, ja sisältönä on yli 40 päivittyvää sanakirjaa. Lisäksi palvelussa on MOT Kääntäjä ja MOT Kielentarkistin. MOT-sanakirjasto toimii vielä uuden palvelun rinnalla vanhassa osoitteessa.

Näköislehtiä on lisätty Savonian Emagz näköislehtikokoelmaan. Emagzista löytyvät seuraavat lehdet: Tilisanomat, Aromi, Lapsen maailma, Elintarvike ja Terveys, Ympäristö ja Terveys, Kuluttaja, Perheterapia, Hippos ja Evento. Emagz –palvelussa ei ole etäkäyttöä.

Poistuneet e-aineistot

Seuraavat e-aineistot ovat poistuneet Savonian kirjaston kokoelmista: Alma Talent Fokus Juridiikka, Alma Talent lehtiarkisto, Academic Video Online, Academic Search Elite, eBook Academic Collection.

Lisätietoa: kirjasto.savonia@savonia.fi

 

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube