Olet täällä

Opiskelijayrittäjyys ja innovaatio-osaaminen

Opiskelijoita luennolla.

Opiskelijoita luennolla.

1
2
3

Savoniassa voit kehittää monipuolisesti yrittäjyys- ja innovaatio-osaamistasi!

yTiimi-opinnot vahvistavat omaa osaamista yrittäjyyteen ja liiketoimintaan monialaisessa tiimissä. Lisäksi yTiimi-opinnot antavat hyvät valmiudet projektienhallintaan ja yritysyhteistyöhön.

yPolku-opinnot auttavat vauhdittamaan oman liiketoiminnan ja yrityksen suunnittelua ja käynnistämistä jo opintojen aikana ammattilaisten opastamana. yPolku-opinnot koostuvat kolmesta osa-alueesta:

•Ideasta liiketoimintamahdollisuuden tunnistamiseen (5 op)
•Liiketoimintakonseptin luominen (5 op)
•Asiakassitoutuneisuus ja markkinalanseeraus (5 op)

Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa (10 op) perustetaan toimiva Nuori Yrittäjyys (NY)-yritys.

Avain yrittäjyyteen ja innovaatioihin -opintojakso (1 op) raottaa yrittäjyyden innovaatiotoiminnan ensiaskeleita.

Savonia Studio -palvelutoiminta kerryttää opiskelijoille arvokasta työkokemusta erilaisista rakennusalan suunnittelutehtävistä jo opiskeluaikana. Ideana on tehdä suunnittelutöitä, joita suunnittelutoimistoilla ei ole kannattava tehdä ilman tätä yhteistyötä. Opettajat ohjaavat töiden suorittamisessa.

Havuja#!@%&! –Bootcamp on lupaaville ideoille ja niiden kehittäjille suunnattu Havuja-kiihdyttämön ensimmäinen vaihe innovatiivisen konseptin kehittämiseksi.
Kahden viikon mittainen ohjelma lähipäivineen tarjoaa kiteytettyä tietoa ja työkaluja tiimityöhön, liikeideoiden synnyttämiseen, niiden kehittämiseen asiakastarvetta vastaaviksi sekä lopulta markkinapotentiaalin löytämiseen.

Havuja#!@%&! -kiihdyttämön toisen ja kolmannen vaiheen tavoitteena on auttaa kasvuhaluisia ja innovatiivisia yrityksiä vahvistamaan liiketoimintaosaamistaan, luomaan verkostoja sekä hiomaan liikeideaansa maailmanlaajuisesti monistettavaan muotoon.
Ohjelma sisältää tiimikohtaista valmennusta, ryhmätapaamisia, työpajoja sekä mentoritapaamisia. Mentoreina toimivat kokeneet Startup-yrittäjät ja sijoittajat. Ohjelman avulla nopeutetaan lupaavien innovaatioiden kaupallistamista ja liiketoiminnan kasvua.

Business Centerin muut yrittäjyyden ja innovaatiotoiminnan neuvonta- ja valmennuspalvelut opiskelijoille.

www.bcpohjois-savo.fi
Business Center -video >>

Muista myös muut yrittäjyyden ja innovaatiotoiminnan mahdollisuudet!

      

 

Ota yhteyttä:

Ulla Pekkarinen, yTiimi-opinnot, ulla.pekkarinen@savonia.fi
Jari-Pekka Jääskeläinen, NY Vuosi Yrittäjänä-ohjelma & yPolku-opinnot, jari-pekka.jaaskelainen@savonia.fi
Jarkko Pellikka, yPolku-opinnot, jarkko.pellikka@savonia.fi
Johan Halvarsson, Havuja-ohjelma, johan.halvarsson@savonia.fi
Matti Laitinen, Havuja-ohjelma, matti.laitinen@savonia.fi

 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube