Olet täällä

Julkaisutoiminta

Savonia-ammattikorkeakoulun julkaisusarjan julkaisut löytyvät Theseus-verkkopalvelusta

Savonia toimittaa julkaisusarjaa ja osallistuu julkaisuilla tiedon ja osaamisen levittämiseen. Savonian julkaisuja syntyy pääosin opetuksen kehittämisen yhteydessä, tutkimusprojekteista, TKI-hankkeista ja opinnäytetöistä. Lisätietoja ja ohjeistusta Savoniassa julkaisemiseen löydät julkaisuoppaastamme

Tuotamme vuosittain myös lukuisia blogikirjoituksia, joiden kautta teemme eri alojen asiantuntijatyötämme näkyväksi. Näihin kirjoituksiin pääset tutustumaan osoitteessa https://blogi.savonia.fi/ 

Sidosryhmälehtemme Savonian Sanomat toimii yhtenä keskeisistä vuosittaisista julkaisukanavistamme. Siellä kerromme eri alojen koulutukseen sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaan liittyvistä ajankohtaisista hankkeista ja ilmiöistä. 

Asiantuntijamme julkaisevat merkittävissä määrin sekä ammattilehdissä että tieteellisissä julkaisuissa. Tavoitteenamme on jakaa asiantuntijoidemme tekemää arvokasta työtä meitä ympäröivälle yhteiskunnalle, oli kyse sitten tutkimus- ja kehittämistoiminnan tuloksista, kansainvälisistä trendeistä tai yritysten kanssa tehtävästä yhteistyöstä. 

Lisätietoja Savonian julkaisutoiminnasta:
julkaisut@savonia.fi

 

 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube