Olet täällä

Projektit ja hankkeet

Projektin tiedot
NimiLEARNING to Live and Work Together- Increasing the quality of life for vulnerable migrant students in higher education through digital technology enhanced support.
Aloituspäivä1.9.2018
Lopetuspäivä31.8.2021
www-sivut-
TilaKäynnissä
YhteyshenkilöKatri Huuskola
KuvausProjektin keskeisenä tavoitteena on haavoittuvassa asemassa olevien, korkeakoulussa opiskelevien maahanmuuttajien, turvapaikanhakijoiden, ja pakolaisten elämän ja opiskelumahdollisuuksien parantaminen uusien digitaalisten ratkaisujen avulla.
KehittämistarveLEARNING to live and work together projekti on tarkoitus toteuttaa viiden korkeakoulun yhteistyönä 2018-2020. Vastuukorkeakoulu on The University of Bradford, Englannissa. Projektin muut yhteistyökorkeakoulut ovat University of Maribor, Sloveniassa, University College Cork, Irlannissa, University of Rovira i Virgili, Espanjassa ja Savonia University of Applied Sciences, Suomessa.
ToimenpiteetHanke jakaantuu 4 tuotokseen (output). Savonia on päävastuussa vertaistukeen perustuvan monikulttuurisen ja psykososiaalisen digitaalisen työkalun kehittämisessä.
TuloksetLEARNING to live and work together projekti on tarkoitus toteuttaa viiden korkeakoulun yhteistyönä 2018-2020. Vastuukorkeakoulu on The University of Bradford, Englannissa. Projektin muut yhteistyökorkeakoulut ovat University of Maribor, Sloveniassa, University College Cork, Irlannissa, University of Rovira i Virgili, Espanjassa ja Savonia University of Applied Sciences, Suomessa.

Projektin keskeisenä tavoitteena on haavoittuvassa asemassa olevien, korkeakoulussa opiskelevien maahanmuuttajien, turvapaikanhakijoiden, ja pakolaisten elämän ja opiskelumahdollisuuksien parantaminen uusien digitaalisten ratkaisujen avulla.
KumppanitThe University of Bradford, England (projektin vastuuyliopisto)
University of Maribor, Slovenia
Savonia University of Applied Sciences, Finland
University College Cork, Ireland
University of Rovira i Virgili, Spain
RahoittajaErasmus + 2017-2020

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube