Koulutukset

 

Hyppää korkealle!

Ota rohkea hyppy ja päivitä osaamisesi!

Savonia-ammattikorkeakoulu järjestää jatkuvasti erilaisia koulutuksia, joiden kesto vaihtelee muutaman tunnin seminaarista usean päivän koulutuskokonaisuuksiin. Monia koulutuksia on mahdollista seurata myös etäyhteyden kautta. Koulutusten järjestämisessä tehdään laajaa yhteistyötä Luonnonvarakeskuksen, ProAgrian sekä alan yritysten kanssa. Tule päivittämään osaamisesi tai piristä päivääsi verkko-opiskelun kautta!

Tulevat koulutukset:

Elintarvikkeet
  • Elintarviketurvallisuusseminaari 22.4.2020 klo 12-16, Suonenjoki. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan! Koulutus toteutetaan etäyhteydellä.
Eläinten terveys ja hyvinvointi
  • Kryptosporidioosi-päivä 8.4.2020 klo 10-14 tuottajille, lomittajille ja muille karjan kanssa työskenteleville. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan! Koulutus toteutetaan etäyhteydellä.

  • 22.4.2020 Viljelijän kohtaaminen klo 9-15.30. Yhteistyössä: Kuopion Kriisikeskus ja Voimaa Arkeen II-hanke. Koulutus toteutetaan etäyhteydellä. Katso ohjelma tästä!

  • 23.4.2020 Umpi- ja transitiokauden ruokinta lypsylehmillä klo 10-14. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan! Koulutus toteutetaan etäyhteydellä.

  • Umppari verkkokurssi: umpilehmän ruokinta, olosuhteet, rakennukset ja työnkäyttö. 20 tuntia videomateriaalia, katseluoikeus 2 kk. Lue lisää!

Maataloustuotanto
  • Monimuotoinen maataloustuotanto –verkkokurssi, 5 op. Ilmoittautuminen 30.4. saakka. Lue lisää!
Maatalouden työturvallisuus
  • Matuke-hanke järjestää jatkuvasti työturvallisuuteen liittyviä korttikoulutuksia sekä työturvallisuuden johtamiskoulutusta. Katso tulevat koulutukset tästä!
Digitalisaatio ja verkkokoulutus
  • Luonnonvara-alan yhteiset verkkokoulutukset (DLB-hanke), katso opintotarjonta tästä!

 

Haluatko sinä kouluttautua ruoantuotannon ammattilaiseksi?

Savoniassa voit suorittaa luonnonvara-alan tutkinnon ja valmistua agrologiksi tai opiskella matkailu- ja ravitsemisalalla restonomiksi. Lue lisää!

Agrologikoulutus

Restonomikoulutus

Lisätietoja:

Petri Kainulainen
puh. 044 785 6635
petri.kainulainen(at)savonia.fi

 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube