Olet täällä

Asiantuntijavaihto Savoniassa

Kansainvälistyvä Savonia tarvitsee osaajia, joiden asiantuntijuutta täydentää monipuolinen kansainvälinen erikoisosaaminen. Savonian opettajat ja henkilökunta käyttävät mahdollisuutta asiantuntijavaihtoon eri liikkuvuusohjelmien puitteissa.

Ulkomailla perehdytään opetukseen, opetuksen hallintoon, tutkimus- ja kehittämistoimintaan, elinkeinoelämään tai tukipalveluiden toimintaan. Kansainvälinen kanssakäyminen on tiivistänyt yhteistyöverkostoja. Tavoitteena on oman asiantuntijuuden lisääminen, asiantuntemuksen jakaminen sekä yhteistyöneuvottelut opetuksen ja tutkimuksen sekä kehittämishankkeiden toteuttamiseksi.

Savonialla on yhteistyökorkeakouluja Pohjoismaissa, EU-maissa, Venäjällä, Afrikassa, Etelä-Amerikassa ja Aasiassa. Kansainväliseen koulutusyhteistyöhön saadaan tukea mm. Erasmus+ -, NordPlus- ja First+ -ohjelmien kautta

Lisätiedot

Sinikka Korsikko
Opiskelijapalvelut
puh. +358 44 785 6421

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube