Apurahat

Kaikki vaihto-ohjelmien kautta lähtevät opiskelijat saavat apurahan. Jos et lähde vaihtoon AMK:n vaihto-ohjelmien kautta, voit saada erillisellä hakemuksella tukea Savonia-ammattikorkeakoululta. Edellytyksenä on, että oma koulutusyksikkö hyväksyy harjoittelun tai opinnot osaksi tutkintoasi. Kaikki opintotukeen oikeutetut opiskelijat, jotka lähtevät vaihtoon, voivat saada myös Kelan opinto- ja asumistukea vaihdon aikana.

Voit hakea apurahoja myös lukuisilta eri yrityksiltä, yhteisöiltä ja säätiöiltä. Hakeminen tapahtuu useimmiten avoimella hakemuksella tiettynä hakuaikana. Hakemuksen tekoon kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, koska hakemuksia tulee lukuisia ja avustuksia myönnetään vain pienelle osalle hakijoista. Saat tietoa apurahoista lehti-ilmoituksista, internetistä sekä ottamalla itse yhteyttä eri organisaatioihin.

Llisätietoja: mobility@savonia.fi
 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube