Olet täällä

Opiskelu maailmalla

Savonia tarjoaa hyvät mahdollisuudet kansainvälistymiseen. Laajan yhteistyöverkoston kautta opiskelija voi suorittaa opintoja yhteistyöoppilaitoksissa ympäri maailmaa. Työharjoittelun voi suorittaa ulkomailla. Muita kansainvälisen toiminnan muotoja ovat mm. kansainväliset tutkimus- ja kehittämishankkeet. Myös kaksoistutkinnon suorittaminen on mahdollista.

Vuosittain kymmenet liiketalouden opiskelijat suorittavat osan opinnoistaan ulkomaisissa yhteistyöoppilaitoksissamme. Vastaavasti kampuksillamme opiskelee tutkinto- ja vaihto-opiskelijoita ympäri maailmaa. Perinteisten vaihtokohteiden (Saksa, Espanja, Alankomaat ja Ranska) ohella opiskelijoitamme on ollut vaihdossa mm. Kiinassa, Etelä-Koreassa ja Thaimaassa.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube