Olet täällä

Opiskelu maailmalla

Savoniassa luonnonvara-alan opiskelu on luontevasti kansainvälistä. Alan kehittäminen edellyttää kansainvälisten verkostojen hyödyntämistä. Toimivien käytäntöjen tuominen Suomeen ja vieminen meiltä muualle on osa alan kehittämistä.

Savonian monialaisuus, kansainväliset vaihto-ohjelmat ja yhteistyöoppilaitokset antavat mahdollisuuksia kansainvälistymiseen. Harjoittelut sekä osa muista opinnoista on mahdollista suorittaa ulkomailla.

Savonialla on laaja harjoittelupaikkojen verkosto ulkomailla, muun muassa Ruotsissa, Iso-Britanniassa, Uudessa Seelannissa, Kanadassa, Islannissa, Saksassa ja Australiassa. Tarjolla on sekä maatiloja että muita yrityksiä. Keväisin järjestetään kolmen kuukauden ajan englanninkielisiä opintoja. Lisäksi kansainvälisenä yhteistyönä järjestetään englanninkielinen kestävän kehityksen opintokokonaisuus vuorovuosin Suomessa, Slovakiassa, Hollannissa ja Unkarissa. Meneillään on useita kansainvälisiä projekteja, joissa opiskelijoiden on mahdollista tehdä opintojaan ja opinnäytetöitä.

Elinvoimainen maaseutu ja suomalainen elintarviketuotanto tarjoavat monia mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Kansainväliset yhteydet auttavat viemään kehitystä eteenpäin, lisäämään alan elinvoimaisuutta ja luomaan uutta yritystoimintaa.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube