Olet täällä

Musiikin ja tanssin opiskelu

Musiikin ja tanssin opiskelu tapahtuu Kuopiossa. Päätoimipiste sijaitsee Kuopion keskustan kupeessa Musiikkikeskuksen tiloissa, mutta opetusta järjestetään myös studio- ja salitiloissa muun muassa Kotkankalliossa, Hermannin saleilla, Sotku-teatterilla sekä Haapakulmassa.

Musiikin ja tanssin yksikössä opiskelee noin 200 opiskelijaa. Vakituista henkilökuntaa on 20 henkilöä, minkä lisäksi koulutustarjonnan monipuolisuudesta vastaavat lukuisat tuntiopettajat sekä vierailevat koti- ja ulkomaiset kouluttajat. Kaikki ovat alansa vahvoja osaajia.

Musiikin ja tanssin yksikössä opiskelussa yhdistyvät käytännönläheisyys, kansainvälisyys ja innovointi. Koulutamme korkeatasoisia ja laaja-alaisia tulevaisuuden opettajia ja osaajia taiteen kentälle. Henkilöstömme on sitoutunut jatkuvaan musiikin ja tanssin koulutuksen kehittämiseen. Opettajat ja koko henkilöstö ovat valmiina opastamaan ja neuvomaan sinua eteenpäin niin perus- kuin ammatillisissa ja kasvatustieteellisissä opinnoissa. Opintoihin sisältyy myös erilaisia harjoitteluja, projekteja ja esityksiä. Musiikin ja tanssin yksikön opiskelijana voit lähteä vaihto-opiskelijaksi ulkomaisiin yhteistyöoppilaitoksiimme.

Koulutuksen tavoitteena on, että valmistuva opettaja on

  • luova ammattilainen,
  • monipuolinen taiteilija,
  • tiedostava pedagogi,
  • innovatiivinen työelämäntaitaja.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube