ICT-polku

ICT-polku monipuolistaa kurssivalikoimaa

 

ICT-polulla pääset hyödyntämään kolmen korkeakoulun näkökulmia ICT-alaan osana tietotekniikan insinöörin tutkinto-opintojasi. Käytännössä se tarkoittaa muun muassa aihealueiltaan monipuolisempaa kurssivalikoimaa sekä sitä, että opinnoissa on sopivassa suhteessa niin teoriaa kuin käytännön harjoituksiakin.

ICT-koulutuspolun opinnot toteuttavat yhteistyössä Savonia-ammattikorkeakoulu, Itä-Suomen yliopisto ja Karelia-ammattikorkeakoulu. Kolmen korkeakouluorganisaation laajuinen koulutusyhteistyö on ICT-alalla ainutlaatuinen Suomessa.

Koulutus toteutetaan yhteisesti sekä Joensuussa että Kuopiossa. Yhdistämällä yliopiston ja ammattikorkeakoulujen koulutusten sisältöjä opiskelijat saavat käyttöönsä parhaat puolet kummastakin.

Tutustu ICT-polkuun

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube