Olet täällä

Opiskelu kampuksilla

Sosiaali- ja terveysalan koulutus tapahtuu Microkadun kampuksella. Samalla kampuksella opiskelijan ulottuvilla on mm. monipuoliset ravintola- ja kahvilapalvelut. Koulutus tapahtuu pääosin kampuksen B- ja D-siivissä. Tulevina vuosina opiskelijat ovat mukana osana kehittyvää Savilahden kampusaluetta.

Savonian muiden alojen läheisyys Kuopiossa mahdollistaa terveysalan opiskelijoiden yhteistyön eri alojen tulevien ammattilaisten kanssa. Yhteistyökumppaneistamme useimmat sijaitsevat lähietäisyydellä, esimerkiksi Itä- Suomen yliopiston Kuopion kampukselle, Kuopion yliopistolliseen sairaalaan sekä Kuopion sosiaali- ja terveyskeskuksen useisiin yksiköihin on kävelymatka.

Iisalmen kampus on kolmen koulutusalan (sosiaaliala, hoitotyö ja luonnonvara-ala) kampus Kivirannan alueella. Kampuksen sijainti mahdollistaa aktiivisen yhteistyön Ylä-Savon työelämäkumppaneiden kanssa. Kampuksella on oma kirjasto ja lounasravintola Amica. Oppilaitoksen liikuntasali on opiskelijoiden ja henkilökunnan käytettävissä.

Savonian eri tutkinto-ohjelmien opiskelijat hyödyntävät opinnoissaan Microkadun kampuksen uuden simulaatiokeskuksen tilojen lisäksi Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen, Kuopion yliopistollisen sairaalaan, Pelastusopiston ja Iisalmen sairaalan tiloja.

Kuopio, Microkadun kampus
 

Iisalmen kampus
 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube