Olet täällä

Savonian seniorit

Savonia on parhaillaan käynnistämässä ja organisoimassa senioritoimintaa. Yksi Savonian arvoista on yhteisöllisyys, jota halutaan vaalia niin työuran aikana kuin sen päätyttyäkin. Seniorit ovat osa Savonian laajaa osaamisverkostoa. Yhteistyötä halutaan aktivoida ja hyödyntää myös järjestäytyneen senioritoiminnan kautta. Yhteistyömuodot voivat olla moninaisia ja joustavia. Senioritoiminta linkitetään osaksi Savonian toiminnallista vuosikelloa.

Senioritoiminta syntyi tarpeesta tavata entisiä kollegoja, saada tietoa Savonian nykypäivästä ja tulevista suunnitelmista sekä kokoontua yhteen pohtimaan ammatillisia kysymyksiä yhteisesti sovituista teemoista. Senioreilla on myös halu ja senioritoiminnan virallistumisen kautta kanava tarjota omaa asiantuntijuuttaan Savonian organisaatiolle.

Senioriryhmä on valinnut senioreitten yhteyshenkilöksi Heikki Likitalon. Hän toimii yhteyshenkilönä senioreihin ja Savoniaan sekä vastaanottaa senioreilta ideoita toiminnan kehittämiseksi ja yhteisten tapaamisten teemoiksi. Suunnitelmissa on tapaamisia 4-6 lukuvuodessa.

Senioritoiminta on joustavaa ja siihen voi osallistua omien voimavarojen ja ajankäytön mukaan. Tule mukaan Savonian senioritoimintaan: ota yhteyttä Savonian henkilöstösihteeri Eija Pikkaraiseen (sähköpostitse eija.pikkarainen@savonia.fi tai puhelimitse 044 785 5037) ja ilmoita yhteystietosi ja anna halutessasi lupa luovuttaa yhteystietosi senioreiden yhteyshenkilö Heikki Likitalolle.

Lisätietoja:

Heikki Likitalo
Savonian senioreiden yhdyshenkilö
email heikki.likitalo@gmail.com
 

Huomio! Senioreita koskevaa tietoa harrastusmahdollisuuksista ym löydät koottuna Kuopion kaupungin sivuilta linkistä "Ikäihmiset". Monet meistä käyvät mm. Hopeatähti-elokuvakerhon elokuvissa Kuvakukossa, kaupungin kuntosaleilla seniorihintaan, kansalaisopistossa jne. Tutustu tarjontaan!

 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube