Olet täällä

Sinun tulevaisuutesi –kampustapahtuma Kuopiossa

Ajankohta: 
Maanantai, 11 marraskuu, 2019 - 09:00
Sijainti: 
Microkadun kampus, Microkatu 1, 70210 KUOPIO
Yhteystiedot: 
Pirjo Venhovaara, pirjo.venhovaara@savonia.fi, 044 785 5009

Uudistunut Sinun tulevaisuutesi –kampustapahtuma tarjoaa kattavan tietopaketin opinnoista ja opiskelusta Savoniassa. Tapahtuma järjestetään Savonian Microkadun kampuksen uudessa Kampussydämessä sekä ympäröivissä opetustiloissa.

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti lukiolaisille ja ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville sekä heidän opoilleen ja opettajilleen. Tapahtumassa käy vuosittain noin 600 nuorta, aikuista ja ohjaajaa.

Katso myös Iisalmen kampustapahtuma 25.11. >>

Aamupäivän tietoiskut klo 9.00-14.00

Tietoiskuissa kuulet kunkin koulutusalan opiskelijoiden kertomana asiaa ja kokemuksia opiskelusta. Saat tietoa myös Savonian englanninkielisistä opiskeluvaihtoehdoista sekä Avoimen AMK:n mahdollisuuksista. Mukana päivässä ovat Savonian eri alojen opinto-ohjaajat. Myös hakijapalveluidemme ammattilaiset ovat paikalla Kampussydämessä ja auttavat hakemiseen liittyvissä kysymyksissä. Aamupäivä on tarkoitettu ensisijaisesti abeille ja ammatillisessa koulutuksessa viimeistä vuotta opiskeleville.

Iltapäivän introt klo 14.30-16.00

Voit koulupäivän jälkeenkin osallistua alakohtaisiin toiminnallisiin tutustumistyöpajoihin eli tuttavallisemmin introihin. Introissa opiskelijamme esittelevät eri alojen koulutuksia pienten tehtävien ja esitysten avulla. Iltapäivä on tarkoitettu ensisijaisesti lukioissa ja ammatillisessa koulutuksessa toista vuotta opiskeleville. Tule kurkistamaan, voisiko Savonia olla Sinun tulevaisuutesi! Iltapäivän tapahtuma vaatii ilmoittautumisen 7.11. mennessä. Ilmoittaudu >>

Opojen Opomiitti klo 10.00-13.00

Tapahtumaan saapuville opoille ja opettajille järjestetään Kampussydämen välittömässä läheisyydessä Opomiitti, jossa on klo 10-13 tarjolla:

  • vapaamuotoista keskustelua
  • hakuinfoa
  • caseja Savoniasta
  • verkostoitumista 
  • kahvia / teetä, salaattia ja patonkia

Bussikuljetus tapahtumaan

Savonia tarjoaa kymmenelle nopeimmalle opiskelijaryhmälle (Kuopion kaupungin ulkopuolelta tulevalle, min 20 hlö) maksuttoman bussikuljetuksen tapahtumaan. Jos haluat ryhmällesi kuljetuksen, ilmoita siitä meille viimeistään ma 28.10.2019 lähettämällä viesti matkapalvelut@savonia.fi Viestin otsikon alkuun teksti "Opobussi 11.11.2019". Kerro viestissä oppilaitoksenne / organisaationne nimi sekä yhteyshenkilö. Saat matkapalveluilta vastausviestissä tarkennettavat tiedot, joiden perusteella tilaamme kuljetuksen.

Ryhmien ruokailu

Tapahtumaan tulevat ryhmät voivat sopia ruokailusta etukäteen Savonian Microkadun kampuksella sijaitsevan Antell-ravintolan tai Itä-Suomen yliopiston kampuksella toimivan Fazer Amican kanssa.

Yhteydenotot Savonian kampuksen ravintolaan:
Antell-ravintola Round, Microkatu 1, 70210 Kuopio
Sähköpostilla 6950@antell.fi tai puhelimitse 020 7702196 

 

Muistathan somettaa! Sinun tulevaisuutesi –tapahtumassa on toivottavaa somettaa ahkerasti. Lisää postaukseesi #SavoniaAMK ja takaat näkyvyyden Savonian someseinällä! 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube