Olet täällä

Savonia messuilla ja tapahtumissa

Tulevat tapahtumat:

SYKSY 2020

Maakunnan ohjausväen yhteistyöpäivä Savoniassa ke 7.10.2020 klo 12 - 15 (toteuttaminen tarkentuu 7.9.2020)

Tervetuloa tutustumaan Savonian uudistuneeseen kampukseen. 
Paikka: Microkadun kampus.
 
Tutustu Savoniaan 9.11.2020 virtuaalisilla Hae Savoniaan -koulutusmessuilla!

Tapahtuma järjestetään virtuaalisesti. Koulutusmessut avautuvat ma 9.11.2020 klo 9.00 ja ovat avoinna kevään 2021 hakuajan päättymiseen saakka. 

Hae Savoniaan –koulutusmessuilla voit tutustua kolmeen kampukseemme virtuaalisilla kampuskierroksilla. Esittelemme Savonian laajaa koulutustarjontaa ja nykyaikaisia oppimisympäristöjämme eri koulutusalojen showroomeissa. Voit myös kurkata millaiselta eri ikäisten opiskelu- ja opiskelijaelämä näyttää. Tapahtuman Online-ohjelmaosuudet ovat nähtävillä vain tapahtumapäivänä, eikä niitä ole mahdollista katsoa jälkikäteen. Vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin saat Chat-palvelumme kautta e-opolta tai e-opintoneuvojalta. 

Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille. Aikataulun Online-ohjelmaosuuksien osalta ja lisätietoja tapahtumasta julkaisemme pian. www.savonia.fi/tapahtumat 
Merkitse tapahtuma kalenteriisi jo nyt ja tule tutustumaan Savoniaan! 
Lisätietoja: viestintapalvelut@savonia.fi 
Pidätämme oikeuden muutoksiin. 
 
 
Hae yliopistoon -päivä 13.11.2020, Joensuu, Itä-Suomen yliopisto, pääkampus
Tapaat Savonian Joensuussa. Esittelemme koulutusmahdollisuuksia Itä-Suomen Hae yliopiston -päivässä.
 
Savonia on mukana Studia-messuilla 25.-26.11.2020
Studia on valtakunnallinen lukiolaiselle tarkoitettu jatkokoulutustapahtuma Helsingin messukeskuksessa. Löydät meidät yhteiseltä Itä-Suomen osastolta alueen kaupunkien ja alueella toimivien muiden korkeakoulujen kanssa.

 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube